Home  |  Mijn puzzels  |  Berichten |  Contact |  Inloggen 
   

12

12/11/17 - Anne

Een kleine 400 puzzels inmiddels. Er is hard gewerkt aan het catalogiseren ervan.

   

11

5/4/2017 - Anne

Er staan nu 224 puzzels op de site. Er komen er nog veel meer. We zijn nog wel even bezig.

   

10

10/2/17 - Anne

Voor sommige mensen is een 1000 stukjes puzzel te moeilijk geworden. Soms is het sorteren dan een te grote klus, of wordt het een probleem als je niet meer zo ver kunt reiken. Ik heb een aantal 1000 puzzels in vieren gedeeld. Je kunt dan beginnen met het eerste kwart, dan een volgend, wel of niet er aan vast, en zo verder. Ik zet een voorbeeld op Schilderij nr 30 Veel plezier ermee

   

9

21/01/17 - Roos

Ik heb nu vier van de vijf puzzels uit de Frankrijk doos gemaakt. Eerst op de gok en als vierde maakte ik de saaiste. Tenminste dat dacht ik, landhuis, blauwe lucht, tuin met rode borders. Maar tot mijn verbazing zag ik al puzzelend een wonderboom tevoorschijn komen op die puzzel, best groot, een donkerbladige met rode vruchten. Aangezien ik die dit jaar zelf voor het eerst sinds jaren weer in de tuin had en ze maar heel klein bleven, vond ik het wel fascinerend om hem op zo'n standaardplaatje tegen te komen.

   

8

20/1/17 - Anne

Ook in Leiden is nu een uitleenpunt. Als dat een beetje gaat lopen komen er meer puzzels die kant op. Het duurt altijd even voordat de loop erin zit. Ik zou het fijn vinden als jullie het door willen vertellen.

   

7

20/01/17 - Anne

De komende weken komen er veel puzzels bij. Het loont de moeite af en toe even te kijken

   

5

20-01-2017 - Anne

Een enthousiaste fotografe, Mieke, zal het fotograferen van de puzzels voor haar rekening nemen. We zijn er nog wel even mee bezig.

   

4

20-01-2017 - Bericht voor en door elkaar

Ik ben heel blij met wat ruimte om af en toe van gedachten te wisselen. Ik krijg vaak leuke verhalen te horen. Ik zal wel toestemming vragen om te plaatsen.